U bent hier: AVAC » Service » Sleutelservice

 

Sleutelservice....

Uw (vakantie)huis in Julianadorp e.o. ..... onze zorg!

 

Via de huidige portals verhuurt u uw vakantiehuis zelf, u heeft al een aardig bestand aan vaste gasten opgebouwd en u wilt de verhuur graag in eigen hand houden. Alleen de afwikkeling van de verhuur zou u graag aan professionals uitbesteden. Op dit gebied kunnen wij u ook 'ontzorgen'. 

 

 

Sleutelafgifte & borg

Bij aankomst ontvangen wij uw gasten op onze receptie, geven de sleutels af, eventueel een informatiepakket m.b.t. de accommodatie af en - indien van toepassing - incasseren wij de borg. Indien uw gasten hier behoefte aan hebben kunnen 

ze eventueel bed- en handlinnen huren of een kinderbed en/of kinderstoel huren. Wij informeren uw gasten over de vertrekprocedure en maken een afspraak voor de vertrekcontrole.

 

 

Vertrek & Inname van de sleutel

Op het afgesproken tijdstip op de vertrekdag melden wij ons bij uw vakantiehuis en wordt, in aanwezigheid van de huurder, de inventaris gecontroleerd. Alles Ok? Dan wordt de borg gerestitueerd.

 

 

Schoonmaak

Indien u dit met uw gasten heeft afgesproken kan de schoonmaak door ons worden uitgevoerd. De kosten van de eindreiniging dienen uw gasten direct met ons af te reken. De kosten van de eindreiniging varieren van € 50,- tot € 95,-. Dit is uiteraard afhankelijk van het type huis. De reiniging die wij uitvoeren is een wisselreiniging en wordt er met name gelet op het sanitair, de keuken en de bedden. Indien u met uw gasten heeft afgesproken dat zij zelf de eindreiniging uitvoeren, controleren wij of deze goed is uitgevoerd. Vervolgens maken wij uw vakantiehuis weer gereed voor nieuwe huurders.

 

 

Technisch onderhoud & Storingsservice

Het gebeurt altijd op ongelegen momenten: de verwarming valt uit of het deurslot sluit opeens niet meer. Voor deze en andere storingen hebben wij een storingsservice 24/7 paraat. Uw huurders melden de storing en wij verhelpen de storing - voor zover mogelijk - per omgaande. 

 

 

Groenonderhoud

Desgwenst kunnen wij ook het onderhoud aan uw tuin voor onze rekening nemen. Het reguliere onderhoud (grasmaaien, onkruid wieden, terrassen en paden onkruidvrij houden. e.d.), maar ook het grotere onderhoud; de voorjaars- en najaarsbeurt, bemesting gazons en perken, terugsnoeien struiken e.d. Onze professionele hoveniers zullen ook uw tuin met zorg onderhouden.

 

 

Tarieven

Het basistarief is 10% van de door u geinde huursom met een minimum van € 50,- (excl. BTW) per wissel. De aanvullende diensten (groenonderhoud, technisch werk) worden aanvullende gefactureerd tegen een aantrekkelijk uurtarief en/of vaste aanneemsom. 

 

 

 

Meer weten...?

Natuurlijk is ieder huis uniek en heeft ieder huis zijn eigen 'gebruiksaanwijzing' en iedere verhuurder heeft zijn eigen wensen. Wij bespreken dit graag met u. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons bereiken op 0223 648 648 of per email.