U bent hier: Service » Eenvoudig-boeken

Uw vakantiehuis boekt u in drie eenvoudige stappen...

 

STAP 1: Woning zoeken en kiezen

U kiest de woning die u wilt boeken en vult het totaal aantal personen in, uw persoonlijke gegegevens en eventueel de namen van de medereizigers.
Rechts in het scherm ziet u de kassabon waarin u duidelijk ziet wat de totale kosten zijn en waarin prijs van de accommodatie, boekingskosten, eventueel de premie van de annuleringsverzekering en assurantiebelasting zijn opgenomen. Hieronder staan de eventuele bijkomende kosten duidelijk vermeld.
 
 

STAP 2: Opties

In deze stap kunt u een annuleringsverzekering en een schadelogiesverzekering toevoegen en worden opties weergegeven die u van tevoren al kunt reserveren zoals bedlinnen, een kinderbed / kinderstoel, etc. Hier kunt u eveneens aangevem of u een huisdier meneemt. Bij elk huis verschillen deze opties.
Als u nog additionele wensen heeft kunt u deze in het opmerkingenveld plaatsen.
 
 

STAP 3: Bevestiging

In deze stap controleert u nogmaals alle gegevens en gaat u uiteindelijk akkoord met de huurvoorwaarden. Nadat u de boeking heeft bevestigd wordt de bedankpagina getoond waar een link is opgenomen naar uw voorlopige boekingsbevestiging waarop uw boekingsnummer staat. Deze pagina kunt u ook printen.
 
 

Factuur/definitieve bevestiging:

De eerstvolgende werkdag zullen wij uw boeking nogmaals controleren en in het normale geval uw boekingsbevestiging/factuur per mail toezenden. Hierin is een beveiligde link opgenomen waarmee u uw factuur als pdf-document kunt ophalen. Ook de betalingsvoorwaarden staan hierin nogmaals vermeld.