U bent hier: Service » Huiseigenaren

Meer weten weten over een samenwerking met Avac Vakantiehuizen? 

U bezit een vakantiehuis en overweegt dit te gaan verhuren? Maar u wilt zelf de regie in handen houden en geen gedoe! Dat kan met Avac Vakantiehuizen. Gezamenlijk stippelen wij de juiste route uit om uw vakantiehuis zo succesvol mogelijk te verhuren. En alles wordt voor u geregeld. Van A tot Z, conform uw wensen en conform uw prijzen. Hoe wij werken? 

 

 

Presentatie & marketing

Uw vakantiehuis wordt op een aansprekende wijze gepresenteerd op onze sites en doorgeplaatst op talloze affiliate-sites.  Ieder vakantiehuis is uniek en wij zullen uw vakantiehuis zodanig beschrijven en fotograferen dat onze gezamenlijke gasten precies weten wat ze kunnen verwachten. U bepaalt zelf hoe, wanneer en aan wie u verhuurt. Dit voorkomt nare verrassingen! Wij plaatsen ons aanbod aan vakantiehuizen door op diverse grote internationale portals. Zo bent u verzekerd van maximale exposure en zoveel mogelijk boekingen.

 

 

 


Uw pesoonlijke servicepagina

Alle boekingen worden per e-mail en per sms bij u aangemeld. Op de bevestiging per email staan alle specificaties van de betreffende verhuur vermeld. Via uw persoonlijke service pagina heeft u 24/7 inzicht in de reserveringen voor uw vakantiehuis. Ook de financiële stand van zaken vindt u terug op uw persoonlijke service pagina. Via deze service pagina kunt u ook perioden blokkeren voor eigen gebruik of voor uw eigen huurders.  Handig! Liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Onze supportdesk staat voor uw klaar!

 

 

 

 

Veilig

Het merendeel van onze huurders zijn verzekerd tegen eventuele schade aan het interieur. En…. de borg van de huurders wordt pas gerestitueerd nadat de vakantieaccommodatie is gecontroleerd zodat eventuele schade (hoewel dat gelukkig nauwelijk voorkomt) direct verrekend kan worden.

 

 

 

 

 

Maximale huurinkomsten


Wij werken op basis van “no cure – no pay”. Geen entreefees of exorbitante commissies. Wij spreken een vaste netto huurprijs af per periode die u voor aankomst van huurder op uw rekening krijgt overgemaakt. Wel zo duidelijk en wel zo eerlijk!

 

 

 

 

'Sleutelservice'

U heeft een vakantiehuis in de omgeving van Julianadorp aan Zee en u verhuurt dit zelf. Dit bevalt u goed en de verhuur wilt u graag in eigen hand houden. Het uitvoerende gedeelte en de afwikkeling van de verhuur (sleuteloverdracht, controle, eindreiniging, e.d.) zou u echter graag uitbesteden aan professionals. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn! Lees hier meer over onze sleutelservice.

 

 

 

Meer informatie over onze werkwijze kunt ook terugvinden in de brochure "Zorgeloos uw vakantiehuis verhuren...".

 

Avac vakantiehuizen is al ruim 30 jaar actief in de verhuur van vakantiewoningen en vakantiehuizen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Bezit u een vakantiehuis en wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw vakantiehuis via onze organisatie te verhuren, vul dan onderstaand formulier in. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen (tijdens kantooruren) en naar de mogelijkheden van een samenwerking met Avac informeren. T: 0223  648 648.

 

 

Naar de eigenaren login

 
Aanhef   
Voornaam  *
Tussenvoegsel(s)   
Achternaam  *
Adres  *
Huisnummer  *
Postcode  *
Woonplaats  *
Telefoonnummer  *
Mobiel   
E-mail  *
Land waar de vakantieaccommodatie is gelegen  *
Regio / provincie   
Type vakantieverblijf (vakantiewoning / vakantiehuis / appartement)  *
Maximaal aantal personen  *
Website waar de woning eventueel te zien is, of een beknopte beschrijving van de woning.
  
Werkt u met andere bemiddelingsburo's samen of staat uw huis op vakantiehuizenportals?