Ontdek...

regionimage_66_algemeen1-310x300.jpg
U bent hier: Vakantiehuizen » Duitsland » Moezel

Zoek criteria

Moezel, een wijnlandschap optima forma

De Moezel is mateloos populair bij de Nederlandse vakantieganger. En tercht! De variatie in het landschap, de wijncultuur en de 'couleur locale'  maken uw vakantie aan de Moezel tot een onvergetelijke ervaring. Lekker fietsen, wandelen, een 'Weinprobe' of de cultuur opsnuiven in een van de vele leuke plaatsen aan de Moezel. Bezoek Bernkastel-Kues  en verwonder u over de mooie vakwerkhuizen in het historische centrum. Een andere leuke manier om deze streek te ontdekken, is vanaf het water. In de meeste bekende plaatsjes aan de Moezel vindt u opstapplaatsen waar u op kunt stappen op de “ KD “ schepen. “KD “ staat voor “ Köln -  Düsseldorfer “. Deze rederij is is een staatsrederij en verzorgt tegen betaling rondvaarten op de Moezel.

De Moezelstreek kent heel wat wijnfeesten. Zelfs het kleinste dorpje heeft er wel één. Voor de liefhebber van de Moezelwijn is dit de kans om ter plekke de unieke sfeer te ontdekken. Naast de vele wijnpresentaties en proeverijen is dit het uitgelezen ogenblik om de wijnboeren te leren kennen. Vanaf half juli tot begin oktober barst het van de wijnfeesten in deze regio. 

Vakantiewoningen in de Moezel

Een verblijf in een vakantiehuis aan de Moezel staat gelijk aan 'vrijheid'; doen (en laten) wat u wilt' Lekker lang uitslapen en ontbijten op het terras van uw vakantiehuisje. Of juist vroeg uit de veren en actief bezig zijn vanuit uw vakantiehuis aan de Moezel. Op zoek naar een leuk vakantiehuis aan de Moezel? AVAC Vakantiehuizen heeft hier een leuk programma. Van vrijstaande vakantiehuisjes, met alles erop en eraan tot een eenvoudige vakantiewoning maar met een zeer aantrekkelijke prijs.