Ontdek...

regionimage_14_LanguedocRoussillon.png
U bent hier: Vakantiehuizen » Frankrijk » Languedoc-Roussillon

Zoek criteria

Languedoc-Roussillon. Brede zandstranden, ongerepte lagunes en vele flamingo's

De Languedoc Roussillon is het deel van Frankrijk aan de Middellandse Zee tussen de havenstad Marseille en de grens met Spanje. De Catalaanse invloeden zijn hier dan ook duidelijk merkbaar. Op de stranden heerst die heerlijke ontspannen, zomerse sfeer. Maar de Languedoc Roussillon biedt meer dan zon, zee en strand. Bezoek de historische steden als Nîmes, Montpellier en Perpignan. Het middeleeuwse Carcassonne en de kastelen van de katharen. 
Veel vakantiehuizen in de Languedoc Roussillon liggen aan de Middellandse Zee. De stranden zijn dus nooit ver van uw vakantiehuis!

 

Languedoc-Roussillon... een verrassende vakantiebestemming


De Lanquedoc-Roussillon trekt jaarlijks veel toeristen en dat is niet opmerkelijk. De kust van de Languedoc is iets minder mondain en hectisch als de Cote d'Azur maar de witte zandstranden zijn er niet minder fraai om. De stranden zijn breed, lijken oneindig lang en ze lopen langzaam af in de Middellandse Zee. Omdat er nauwelijks branding is, zijn de stranden van de Languedoc Roussillon perfect voor een vakantie met kinderen. En als zij het naar hun zin hebben, dan kunt u rustig genieten van uw siësta! Vergeet ook niet het wereldberoemde Carcasonne te bezoeken vanuit uw vakantiehuis in de Languedoc-Roussilon.