Ontdek...

regionimage_44_SalzburgSalzburgerland.png
U bent hier: Vakantiehuizen » Oostenrijk » Salzburgerland

Zoek criteria

Salzburgerland, zo afwisselend kan Oostenrijk zijn.

Opladen in een wereld zonder stress. De vakantie is heilig. U heeft immers het hele jaar hard gewerkt en tijdens uw welverdiende rust wilt u even alle tijd voor de familie, en bijkomen van het drukke alledaagse leven. Waar kan dat beter dan in het Salzburgerland.

Ongerepte natuur, aangename temperaturen en een geweldige omgeving om heerlijk in te fietsen of te wandelen; het Salzburgerland staat voor maximaal ontspannen. In dit prachtige Oostenrijkse landschap hoort u namelijk geen snelwegen of langsrazende treinen en ontbreekt elke vorm van stress. Bovendien wordt u in de vele Almhutten gastvrij begroet en kunt u er genieten van een eerlijke maaltijd en een heerlijke nachtrust. Wedden dat u volledig ontspannen thuis komt!? 

 

Salzburgerland, van de zomer naar de winter.

Het Salzburgerland ligt midden in de Alpen, het grootste en hoogste gebergte van West-Europa. Het is een van de populairste skigebieden ter wereld. Uiteraard omdat u er fantastisch kunt skiën en snowboarden, maar ook omdat het gebied zo verrassend veelzijdig is. Langlaufen? Gezond bezig zijn! Met meer dan 2.200 kilometer langlaufpaden zit u als liefhebber van deze buitensport nergens beter dan in Salzburgerland. Wist u dat: Langlaufen een positief effect heeft op hart en bloedsomloop? Dat u tijdens deze sport je gehele spierstelsel gebruikt? U daarmee zo'n 700 calorieën per uur verbrandt? In vrijwel elk wintersportgebied kun je prima langlaufen.