Ontdek...

regionimage_43_Tirol.png
U bent hier: Vakantiehuizen » Oostenrijk » Tirol

Zoek criteria

Bei uns in Tirol...

De Oostenrijkse deelstaat Tirol is niet alleen in de winter, maar ook in de zomer voor veel Nederlanders een favoriete vakantiebestemmingbestemming. En hoe kan het ook anders; meer dan 22.000 km goed onderhouden wandelpaden, 5.100 km mountainbike-paden, 780 km bewegwijzerde fietspaden en 24 golfterreinen wachten op u in Tirol in de zomer. Actief op vakantie? Tirol biedt uitstekende recreatie- en sportmogelijkheden. U kunt zomerskien, wandelen, canyoning, mountainbiken, paardrijden, raften, deltavliegen, vissen en golfen. Maar U kunt natuurlijk ook heerlijk gaan zonnen en zwemmen bij een van de vele bergmeren in Tirol. En na een actieve dag is het goed uitrusten op het terras van uw vakantiehuis met een weids uitzicht over het bergpanorama.

 

Tirol, het hart van de Alpen

Op cultureel gebied zijn met name de steden Innsbruck, met het wereldberoemde “Goldenes Dachl” en Kufstein, met het gelijknamige slot, interessant. Het Inntal is van ousher een van de belangrijkste verkeersaders tussen Noord en Zuid-Europa. De vele burchten en kloosters, veelal opengesteld voor het publiek, zijn de stille getuigen van dit verleden.

De 'Tirolers' zijn trots op hun gebied en dat zie je niet alleen terug in hun kleding, maar zeker ook terug in hun muziek. De Tiroler is ook gewend om met gasten om te gaan: aarzel dus niet om de eigenaar van uw vakantiehuis / vakantiewoning om raad te vragen. Hij zal uitgebreid de tijd nemen om u over zijn Tirol te informeren.