U bent hier: Vakantiehuizen » Oostenrijk » Tirol » Seefeld » av1715 » Gastenbeoordelingen

6-pers. vakantiewoning in Seefeld (Tirol, Seefeld)

2 slaapkamers

Uw ervaringen...

De beoordelingen op deze pagina zijn gemaakt door huurders van AVAC Vakantiewoningen, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in deze accommodatie.

 

Wij attenderen u erop dat een beoordeling altijd een momentopname is en geen garantie biedt.

>> Schrijf een eigen beoordeling

Daniels

HOVE
25-09-2018

Zeer aangenaam appartement. Hartelijke ontvangst met uitgebreide info door dhr. Mladek. Geen lawaai van de autobaan 177 (naar Innsbruck). Enkel lokaal verkeer door de straat. Voldoende handdoeken voorzien door de eigenaars. Om afwasmachine volop te kunnen gebruiken, was er te weinig bestek. Voor de rest was er veel servies voorhanden en was keuken goed voorzien van voldoende materiaal. Zeker doen in de zomer: de Wolfsklamm in Stans: heel romantisch met veel houten bruggetjes en trapjes (je kan gratis parkeren aan het gemeentelijk zwembad en een stukje te voet gaan naar de ingang van de kloof). Ook de Geisterklamm in Schanz is spectaculair! De Kurblhang in Weidach is ook mooi om te doen, net als de themawandelingen in Seefeld, waarvan de Mental Powerweg de mooiste is.

Gemiddelde klant waardering 9,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 10,0
fam AJ van Pel

St.Nicolaasga
14-01-2018

Hallo. Ach….. wat moeten wij hier nog over zeggen, wat we de afgelopen jaren niet al hebben gezegd en hebben geschreven? Het is gewoon GOED!! Super aardige mensen, mooie woningen en voor de rest is alles gewoon TOP!!! Zeker voor mensen met kinderen zijn beide woningen aanraders. In de woningen is voor de wat mindere dagen een dvd speler aanwezig, dus neem wat leuke films van huis mee. Er ligt in de woning verder genoeg info voor andere bezienswaardigheden en om dingen te gaan doen. Drie kleine tipjes: 1: Met de auto ben je zo in Italië. 2: Ook is Biberwier (A) een aanrader. Hier kunt u lekker rodelen of met een step of driewieler met de lift helemaal naar boven toe, om vervolgens via een prachtig bospad weer naar beneden te gaan. 3: Tussen Biberwier en de Fernpas ligt de Blindsee. U betaald een paar Euro bij de slagboom en komt dan op een privé terrein waar u na een kleins tukje rijden bij een prachtig meer uitkomt. U kunt hier zwemmen en wandelen. ik zal nu stoppen, anders lijk ik wel een reisbureau. Maar mocht u nog andere info willen ontvangen over wat meer te doen of te bezichtigen tijdens uw verblijf in één van de twee AVAC woningen, mag u mij altijd mailen op ajvpel@ziggo.nl en dan stuur ik u z.s.m. verschillende soorten info toe, waar u zelf of met uw kinderen heen kunt gaan. En ben je er tijdens de wintersportvakantie dan toch, ga dan ook even bij onze zeer goede vrienden van de Birkenlift langs. Niet een hele lange piste, maar zeker veel vertier voor jong en oud met een groot terras, klantvriendelijke bediening, zeer goed en betaalbaar eten en een goed overzicht op de piste en dus op de kids. (p.s. ook in de zomer geopend) Maar nu verder niet meer nadenken of verder op het internet gaan zoeken, maar gewoon boeken!! (het liefst niet in onze vakantietijd) Groet fam AJ van Pel St.nicolaasga (FRL / NL)

Gemiddelde klant waardering 10,0
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 10,0
Jooren

dordrecht
11-07-2017

xxxxxx

Gemiddelde klant waardering 6,0
  • Algemene indruk 6,0
  • Ontvangst terplaatse 3,0
  • Omgeving 7,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 6,0
  • Reiniging 8,0
fam AJ van Pel

St.Nicolaasga
19-08-2016

Wederom via AVAC bij de fam Mladek een vakantie woning gehuurd. Sinds 1973 bezoeken wij, toen nog met mijn ouders, Seefeld. De laatste jaren boeken wij vakantiewoningen via AVAC en bevalt zeer goed. Wij zitten tijdens onze jaarlijkse zomer/wintersportvakanties normaal altijd in vakantiewoning 1714, maar omdat deze al bezet was, moesten wij uitwijken naar vakantiewoning 1715. Als je 1714 gewend bent is dit wel even anders, maar alles was aanwezig en schoon. De woonkamer is zeer ruim en ook de grote slaapkamer en keuken zijn enorm. Pluspuntje van 1715 is wel dat je in de keuken ruim kunt zitten te eten, wat met meerdere mensen in 1714 niet echt mogelijk is. De badkamer is (als je 1714 gewend bent) aan de kleine kant, maar alles is aanwezig en daar gaat het uiteindelijk om. Net als alle voorgaande jaren zijn wij weer hartelijk ontvangen door de fam Mladek. Aangekomen in de woning, bleek er iets niet aanwezig te zijn, wat in 1714 gewoon aanwezig is (voorgaande jaren verwend door de fam Mladek zullen we maar zeggen), maar vragen staat vrij en het werd dan ook ogenblikkelijk door de heer Mladek opgelost. Verder even lekker bij gekletst en van alles op de hoogte gebracht. Voor die gene die nog nooit in Seefeld of in Tirol zijn geweest, kunnen wij een paar dingen aanraden; Bij aankomst een lekker ”stukje” taart met een lekkere kop koffie bij Café Peintner. Lekker ontspannen, zwemmen en knallen op de wildwaterbaan in het Olympia bad, een rondrit door Italië (Zuid Tirol) een rit van ongeveer 5 uren met prachtige kastelen en andere bezienswaardigheden. Rodelen in Biberwier en tijdens de rit daar naartoe en bij het passeren van de Fernpass, een bezoek brengen aan de Blindsee. Dit prachtige meer is privé terrein, maar voor € 4,= mag je met de auto naar binnen en kom je bij een prachtig kristal helder meertje uit. Lekker uiteten naar b.v. Stefan’s Pasteria, café restaurant Corso, Gasthof Batzenhausl of net buiten Seefeld (wel iets duurder, maar kwalitatief super) bij Hotel Tirolerhof te Telfs. enz. Meer info en nog nooit in Seefeld geweest? doe maar een mailtje naar xxxxxx (opvragen via avac) en ik stuur wel wat toe (als dit van AVAC mag natuurlijk) Al met al en mede door de fam Mladek weer een topvakantie gehad en de boeking voor de wintersport van 2017 gaan we z.s.m. weer via AVAC regelen. Groetjes Fam AJ van Pel

Gemiddelde klant waardering 10,0
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 10,0
van der Kolk

Apeldoorn
27-02-2016

Wij bezoeken Seefeld voor de skivakantie. Klein familie skigebied. Vanaf dit appartement is alles goed op loopafstand te bereiken. In 2012 ook in deze vakantiewoning geweest. Groot en ruim appartement. Wij vonden het wel enigszins verouderd en enkele zaken zijn wel aan vernieuwing toe. Badkamer en toilet in één ruimte met 6 personen is niet echt handig! Verder is wel alles aanwezig.

Gemiddelde klant waardering 8,2
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
  • Reiniging 9,0
Fam. Deswart

Vlaardingen
06-02-2016

Wij komen nu voor de 3e keer in dit vakantiehuis. het bevalt ons prima!! Op loopafstand van het centrum en dichtbij de gondel naar de Rosshütte. In vergelijking met de andere vakantiewoningen die wij in de loop der jaren in Seefeld en Leutasch hebben gehuurd steekt deze er met kop en schouders boven uit!

Gemiddelde klant waardering 10,0
  • Algemene indruk 10,0
  • Ontvangst terplaatse 10,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 10,0
van amersfoort

twello
24-01-2015

een prachtige vakantie woning wij zijn nu 24-01-2015 net terug van een geslaagde en heerlijke wintersport je hebt geen auto nodig om aan de piste te komen ontvangst door de eigenaar is zeer hartelijk al met al een woning om aan te raden ziet er keurig en verzorgd uit . zeker voor herhaling vatbaar .

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
mr

capelle
01-04-2014

Een gezellig ruime ingerichte woning.

Gemiddelde klant waardering 7,6
  • Algemene indruk 7,0
  • Ontvangst terplaatse 7,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
  • Reiniging 8,0
W. Terpstra-Goossens

Leeuwarden
16-02-2014

Heerlijke wintersportvakantie gehad. Prima vakantiewoning (lopend naar het gezellige centrum van Seefeld) met veel ruimte en erg huiselijk. Zelfs met de gebrekkige sneeuwcondities hebben wij nog goed kunnen skieen. Pistes werden iedere nacht geprepareerd met sneeuwkanonnen. Echt een suoervakantie gehad. Een nadeel; zo'n weekje gaat veel te snel voorbij ;-)

Gemiddelde klant waardering 9,0
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 9,0
mulder

apeldoorn
02-05-2013

Een prima huis op een mooie locatie! Van alle gemakken voorzien, je zit dicht bij het centrum, en er is altijd wat te beleven elke avond erg gezellig!

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 8,0
W. Rooyakkers

Son
18-09-2012

Voor de tweede hier geweest. Alles was weer een dikke pluim waard. de heer Mladek is echt een bijzonder aardige gastheer. Tot volgend jaar

Gemiddelde klant waardering 9,4
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 10,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 9,0
Fam.Schenk

Zaanstad
21-02-2011

We hebben het heerlijk gehad. Alles zag er prima uit. Omgeving was ook perfect . We hebben heerlijk gewandeld en geskied. Een echte aanrader.

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 9,0
Marja Schuit

Schermerhorn
17-01-2011

Prima appartement, ruimte genoeg en volledig ingericht, zeer veel kast ruimte. Jammer dat er niet in de beschrijving stond dat er ook een oven in de keuken aanwezig is. 10 minuten lopen naar de ski-lift is een moie warming-up. Een echte aanrader! Wij hebben genoten.

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 10,0
  • Reiniging 9,0
Fam. E. Grootens

Ommen
08-04-1970

Gemiddelde klant waardering 8,6
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
Lodder

Ede
08-04-1970

Centraal gelegen

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Margreet van Tuil

Serooskerke
08-04-1970

Prachtige vakantiewoning. Aardige huiseigenaar (heeft ons nog geholpen met pech aan de auto - nogmaals Danke schon). Keuken van alle apparatuur voorzien. Wij hebben hele mooie tochten in de omgeving gemaakt. De omgeving is in een woord fantastish. Hier komen we zeker terug.

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 8,0
Fam. Dubbeld

Ridderkerk
08-04-1970

Gemiddelde klant waardering 7,8
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 7,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Fam. van der Voort

De Lier
08-04-1970

Met name voor langlaufliefhebbers een uitstekend gebied. De combinatie met skien is ook goed te te doen zeker als er zoveel sneeuw ligt als bij ons het geval was. Een aanrader is het prachtige overdekte zwembad in het centrum met alle facilteiten en een geweldige wildwater glijbaan. Seefeld is een leuk plaatsje met de bekende gezellige Oostenrijkse sfeer. Ga ook een keertje te voet of met paardenslee naar de hut op de Wildmoosalm.

Gemiddelde klant waardering 8,0
  • Algemene indruk 7,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 8,0
Rosmalen

Wijchen
08-04-1970

Erg leuk vakantie adres!!

Gemiddelde klant waardering 8,2
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 7,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 8,0
  • Reiniging 9,0
mien

sleeuwijk
08-04-1970

Mooi groot vakantiehuis .Zeker de moeite waard. Omgeving heel erg mooi,vooral in de winter met veel sneeuw.

Gemiddelde klant waardering 8,8
  • Algemene indruk 9,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 9,0
Holgens


08-04-1970

Gemiddelde klant waardering 8,2
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 9,0
  • Omgeving 8,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 7,0
  • Reiniging 9,0
Jan Kooystra

Andijk
08-04-1970

Het mooie van dit huisje is de ligging. Je kunt lopend naar het gezellige centrum. De skibus stopt schuin tegenover het huisje op 75 mtr. en in 5 minuten ben je bij de gondel. Het skigebied is mooi en luxe maar ook prijzig. Vooral als je op de piste gaat eten ben je aan de beurt: E. 11,- voor een bord spaghetti ! Het huisje is verder prima in orde en absoluut niet duur voor Seefeldse begrippen.

Gemiddelde klant waardering 8,4
  • Algemene indruk 8,0
  • Ontvangst terplaatse 8,0
  • Omgeving 9,0
  • Prijs / kwaliteitverhouding 9,0
  • Reiniging 8,0